ХОТЕЛ БАЧКА

 Хотел Бачка налази се у строгом центру Врбаса, а само 9 km је удаљен од излаза са ауто пута Е 75 Београд–Суботица. Хотел располаже капацитетом од 104 лежаја, распоређених у 56 соба (једнокреветне, двокреветне, двокреветне са француским лежајем, породичне/четворокреветне) и 3 апартмана. Свака соба је опремљена са централним грејањем, бежичним интернетом, клима уређајима, као и мини баром.

Велика ресторан сала је са својих 450 места идеална за веће свечане манифестације и прославе. Банкет сала налази се на првом спрату хотела, и поседује капацитет од 90 места и идеална је за рођендане, свадбе и прославе мањег карактера. У ресторанима је заступљена домаћа и интернационална кухиња, као и посни/веган јеловник.

Хотел Бачка такође има неколико уређених мањих салона. Салон I, капацитета до 40 места, идеалан је за мање прославе, ручкове, промоције, репрезентације и слично. Салон II капацитета до 12 места, Салон III капацитета до 8 места и Салон IV капацитета до 5 места, погодни су за мање ручкове и пословне састанке.

Аперитив бар се налази у холу хотела који са рецепцијом чини јединствену целину и који је удобно намештен и опремљен за услугу гостију.

Пријављивање (Check-in) 0-24 часа / Онлине резервације /  бесплатан бежићни интернет / дозвољени кућни љубимци / дозвољено пушење / Visa, Maestro, Dinacard, Mastercard / радно време ресторана: 06-22č часа

КОНТАКТ ПОДАЦИ
Адреса: Маршала Тита 92, Врбас
Тел: (+381) 021 707 376, (+381) 064 88 22 180 
E-mail: hotelbacka@sbb.rs
Website: www.hotelbacka.com