ИГРАОНИЦА „ЗЕМЉА ЧАРОЛИЈА“

„Земља Чаролија“ је комплекс који обухвата играоницу-рођендаоницу и школу страних језика (за децу и одрасле)
ИГРАОНИЦА-РОЂЕНДАОНИЦА Деци је свакодневно на услузи велики лавиринт, кинетички X-BОX, зид за пењање, базен за бебе, диско кугла, караоке и мноштво других играчака, док је за родитеље обезбеђен кафић(популарне цене пића, кафа, чајева, WIFI интернет…)
ОРГАНИЗАЦИЈА ДЕЧИЈИХ РОЂЕНДАНА- 2 сата, 2,5 сата и 3 сата. Понуда обухвата-простор кафића (са летњом баштом) и играонице од укупно 180 м2, аниматорке (дипл.васпитаче), целокупна услуга у кафићу као и прибор за храну и пиће (тањирићи, овали за слано послужење, чаше, салвете, кашичице…).

Капацитет-до 50 деце, до 30 одраслих, летња башта још 20 места за одрасле. Такође играоница нуди и велики избор пића, кафа, а за децу дечијих сокића, сланих грицкалица Соко Штарк,…
За Вас смо обезбедили и наше брендиране позивнице, пињате и торте по избору…
Васпитачице ће се потрудити да кроз игру и забаву вашим малишанима улепшају диван дан, и обезбеде незаборавно дружење кроз разне игрице, активности, музику, осликавање лица…
Од нас добијате поклон - ЦД са сликама и снимком рођендана.

РАДИОНИЦЕ ЗА ДЕЦУ:

Психолошке и развојне радионице -„Искрице“
Радионице су намењене су деци од 4-6 и 7-10 година
(предшколског и основношколског узраста), одвијају се индивидуално или групно у зависности од узраста и потреба деце. Обухватају разнолике активности које су усмерене на:
-учење препознавања и контроле осећања
-учење сарадње и решавања конфликата
-подстицање самопоуздања
-вежбе графомоторике
-вежба пажње и концентрације
-различите начине ликовног изражавања
-цртање фрактала, техника арт терапије

Радионице води Бојана Јоцовић Делић, психолог и породични едукатор

Чаробњаци-Креативне радионице. Циљ радионице је подстицање креативности, имагинације, стваралаштва код деце (ликовног, говорног, драмског). Организују се комбиноване активности (ликовне, драмске, откривачке, говорне…) у којима ће деца развијати ситну и крупну моторику, способности, вештине… Кроз групни рад подстицаће се код деце социјализација и ослобађање на природан начин стваралачког рада, мишљење и маште… Радионица је намењена деци предшколског узраста.

ШКОЛА СТРАНИХ ЈЕЗИКА (за децу и одрасле) - КУРСЕВИ ЕНГЛЕСКОГ, НЕМАЧКОГ И МАЂАРСКОГ ЈЕЗИКА

https://www.facebook.com/IgraonaVrbas/?fref=ts

КОНТАКТ ПОДАЦИ
Адреса: И.Л.Рибара 10, Врбас
Телефон: 064/5996734
E-mail: zemljacarolija@yahoo.com
Website: https://www.facebook.com/IgraonaVrbas/?fref=ts